Mina vänner fick hjälp av parterapi i Mölndal

Mina vänner fick hjälp av parterapi i Mölndal

Hejsan alla fina följare

Jag måste få berätta om något fint, det är vänner till mig som tillsammans testat parterapi i Mölndal. När de fick barn så kände de hur de liksom tappade bort och gled ifrån varandra. Saken är att vissa människor kanske inte är menade att vara tillsammans hela livet, men de här två har alltid känts som gjorda för varandra. Så fick de råd av sina föräldrar att testa parterapi och började gå på det regelbundet och det har gjort sådan skillnad. Det märks att de har hittat tillbaka sitt glow och sin gnista, nu är de liksom mer som de var innan igen.

Att relationen och dynamiken förändras när man får barn är nog ofrånkomligt och det är ju inte så konstigt, men jag tror att det är viktigt att prata om utmaningar och hur man tar sig genom dem. Man kanske har längtat efter barn i flera år och även fast drömmen då går i uppfyllelse så ska det inte vara tabu att få vara öppen med utmaningarna. Saker händer med en, man förändras, tankar känslor och hormoner förändras.

Vi kan inte på förhand förbereda oss för allt som kommer men så viktigt att våga be om hjälp. Då kan parterapi vara en sådan sak, och det behöver inte betyda att man står på gränsen till att göra slut när man tar det steget. Det kan handla om att man behöver en yttre och oberoende part som kan se och ge råd, någon som vägleder när man känner sig lite vilsen. Jag är så himla glad för mina vänners skull att de tog den hjälpen och hittade tillbaka till varandra. Nu får jag önska er en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen. Ta hand om er!

Kommentarer är stängda.