Vårens projekt inom bygg och trägårdsarbeten i Vallentuna

Vårens projekt inom bygg och trägårdsarbeten i Vallentuna

God förmiddag alla fina följare

Just nu håller vi på mycket med trädgårdsarbeten här hemma, vi bestämde tidigare i våras att det får bli sommarens projekt att göra en mysigare och trevligare trädgård. Jag tycker att trädgårdsarbeten är både roligt och ganska avkopplande men det har bara kommit andra saker emellan hela tiden så det har blivit bortprioriterat. Vi har nu också tagit hjälp av en firma i Vallentuna som är specialiserade på bygg, de ska få hjälpa oss att bygga en fin spaljé i trä. Sen ska vi plantera rosor där är min tanke. Jag har hittat jättefina utemöbler på en loppis som kommer passa superfint där.

Att anlita en firma för att bygga en spaljé är ju säkert många som skrattar åt att vi inte gör det själva, men jag litar inte helt på våra färdigheter inom bygg så därför tycker jag det är bättre att ta experthjälp så att det blir snyggt och fint direkt. Jag gillar inte när det blir halvdant. Det är bättre att lämna bort det man själv inte är bra på till de som kan och så kan jag fokusera på det jag är bra på, det vill säga trädgårdsarbeten.

Mina gröna fingrar och intresse för växter ligger i släkten så det känns skönt att äntligen ge lite mer utrymme för det. Jag tycker man märker så tydligt när det är något man tappat bort eller hittar tillbaka till igen, för det märks på ens humör och mående liksom. Här i Vallentuna skiner solen på oss idag, hoppas den gör det på er med oavsett vart ni befinner er. Jag kan ju inte vara ensam om att vilja ha lite varmare vårväder nu, eller hur. Nu önskar jag dig en fortsatt fin dag. Kram till er!

Kommentarer är stängda.