Ny bil på diesel i Falun

Ny bil på diesel i Falun

Hej på er

Just nu kikar vi mycket på bilar då vi tänkt byta, men vi kan inte riktigt bestämma om vi vill ha en som drivs av diesel eller hybrid. Det finns ju fördelar och nackdelar med båda så vi väger de emot varandra. Idag har vi en gammal skruttig som går på bensin men vi vill gärna ha diesel eller en som går delvis på el. Det beror ju en del på bilmodell också så det ska också vägas in. Jag kan egentligen inte så mycket om bilar men försöker sätta mig in i det lite grann i alla fall. I eftermiddag ska vi till en bilhandel i Falun och titta på ett par olika varav en går på diesel, så vi får väl se vad det blir tillslut.

Jag vill göra ett medvetet beslut som är bra för både ekonomi och miljö och samtidigt är det ju viktigt att bilen är skön att köra och praktiskt med utrymme och så vidare. Det är så mycket att tänka på men för att vara helt ärlig är det mest min sambo som får sätta sig in i alla detaljer. Jag vet att det kan vara en sån där grej som stödjer gamla könsroller, men vad sjutton ska man göra. Om han nu kan mer än jag och är mer intresserad än jag då får det vara så.

Nu ska jag försöka fokusera på jobbet ett tag till innan jag slutar för dagen. Jag ser ändå fram emot att åka och titta på bil och ser fram emot att få en nyare och finare, för jag tycker om att köra bil och är noga med att ta hand om den. Så jag är inte sån som har en halv garderob i bagageutrymmet eller massa skräp eller liknande i den, jag vill ha den städad och snygg. Nog om det för nu, ha en underbar dag så hörs vi snart igen!

Kommentarer är stängda.