Byggfirma i Bromma

Byggfirma i Bromma

Min lägenhetsrenovering är klar och jag vände mig till en byggfirma i Bromma som gjorde ett bra jobb, är mycket nöjd med dem och rekommenderar dem till er, och ni kan läsa mer här om dem. Jag har köpt en stor lägenhet på 5 rum och kök och det var många år sedan den hade renoverats och det behövdes göras mycket inne i lägenheten. Jag hade en budget att hålla mig till och det var inte alltid lätt, men de lyckades med allt. Jag ska bo kvar i lägenheten själv tillsammans med min sambo och min katt och det är skönt att veta att den är renoverad från grunden och att jag inte behöver oroa mig för något. Att leva i en bra bostad är A och O för mig. Jag skulle inte kunna bo någon annanstans än i Bromma, det är här allt finns och jag trivs verkligen bra. Jag har många vänner och bekanta här och det känns som att det alltid finns något att göra. Så, en stor eloge till denna byggfirma. Om det är någon av er som behöver hjälp med bygg eller renovering eller till och med måleri, så kan denna firma hjälpa er och de är inte heller särskilt dyra. Det finns många andra firmor som tar mer betalt, det vet jag eftersom jag har jämfört priser med andra. Jag skulle absolut använda denna firma igen och jag kan inte säga annat än att deras arbete är mycket bra. De är också mycket trevliga och hjälpsamma, alltid redo att svara på frågor eller förklara hur saker och ting fungerar. Det känns skönt när man vet att det finns en byggfirma som man kan lita på. Jag tycker inte att någon ska tveka på att vända sig till just dem, men ni kan såklart ta offerter från ett par, tre firmor!

Kommentarer är stängda.