Mina fötter tackar mig

Mina fötter tackar mig

Nu alla kära läsare kommer det ett inlägg om en skobutik. Och denna skoaffär är annorlunda. Låt mig först prata om skoaffärer i allmänhet. Jag älskar skoaffärer, men skoaffärer verkar aldrig vara entusiastiska över mina fötter och deras behov: 

Inga skor har visat sig vara särskilt bra men så fann jag ett par specialskor som verkligen var annorlunda för fötterna andades och det kändes som jag gick på moln eller gräddfluff, och detta kan jag nästan inte beskriva. Hur som helst så är det så här med skobutiker i allmänhet att Jag hittar bra skor där, hur mycket jag än letar. Men denna skobutik i Linköping är annorlunda för den har exakt den typ av sko som passar mina fötter som en handske, och den kostar ungefär 150-200 kronor mindre än vad andra skoaffärer säljer sina skor för – och här står jag idag med flera par nya skor eftersom jag bestämde mig för att köpa flera par nya skor i denna underbara skoaffär. Personalen är vänlig och vill gärna hjälpa mig, vilket gör att jag känner mig välkommen varje gång jag kommer tillbaka dit.

Vad säger ni om detta med skor? Kan ni inte dela med er genom både era goda och dåliga upplevelser och det är öppet nere i kommentarsfältet. Från det ena till det andra så vill jag även skriva innan det är dags att sätta punkt att ikväll ska jag äta tacos med en granne. När åt ni tacos senast? Jag åt tacos förra månaden, så gott.

Skriv som sagt och berätta om skor eller även vilken mat som är er favoritmat och så lovar jag att jag snart ska skriva till er alla igen och berätta om hur många tacos jag och min granne klarade att proppa i oss!

Kommentarer är stängda.