Jag blev botad genom kbt

Jag blev botad genom kbt

Hej alla följare som har kommit hit till bloggen för att se vad dag ska skriva om. Så mycket kan jag säga att det kommer bli inlägg om allt ifrån matlagning till kbt. Jag har i alla fall tänkt mig att starta den här eftermiddagen med ett inlägg om ett företag som erbjuder kbt för oss här i Luleå med omnejd. Jag har vänt mig till Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter och där fått riktigt bra hjälp att komma tillrätta med mina fobier. Det här vill jag dela med mig om till er eftersom det här med att ha problem med själen säkert är något som flera av er också har, och kan jag då vara till hjälp så kan ingen bli gladare än jag. Hur som helst, dem av er som har problem av det ena eller andra slaget med psyket, ja, ni förstår säkert att jag menar lite så där allmänt som ångest, depressioner och liknande, och dessutom befinner er här i Luleå med omnejd kan då få hjälp genom att ni vänder er till Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter eftersom det är ett företag som erbjuder professionell kbt i Luleå med omnejd. Med rätt så enkla strategier kom jag ur den här obefogade rädslan som orsakade fobierna, och det tog blott inte mer än drygt en månad så var jag botad. Jag känner att det här med kbt var helt rätt för mig och utan tvivel är det en vetenskapligt utvärderad behandling som flera av er säkerligen kunde ha nytta av. Kbt kan vara bra för mycket och skulle ni vilja få lite mer information eller om ni har frågor som handlar om ifall kbt passar er eller inte så är det såklart bra om ni hör av er till Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter och pratar med någon där. 


Kommentarer är stängda.