Dags för andra behandlingen med healing i Nyköping

Dags för andra behandlingen med healing i Nyköping

Hej på er alla fina följare

Senare denna veckan ska jag få behandling med healing i Nyköping, det bir andra gången för mig och jag ser fram emot det väldigt mycket. Första gången hade jag lite svårt att koppla av helt och hållet eftersom jag inte visste vad jag skulle förvänta mig, men nu när jag vet så kommer det bli lättare att slappna av. Anledningen till att jag testade healing är för att få hjälp att rensa bort stress och blockeringar ur både kropp och sinne.

Jag har under ganska lång tid känt att jag liksom varit på gränsen till utmattad och känt av tecken på utmattningsdepression och det känns skrämmande och inte alls bra. Ändå har det tagit lång tid att erkänna det och faktiskt söka hjälp. Tillslut började jag söka på olika behandlingsmetoder och pratade också med en vän som rekommenderade att testa healing hos en kvinna i Nyköping. Hon hade själv testat för att få hjälp med att lindra oro och spänningar i kroppen som blivit en följd. Hon kände att det hade hjälpt jättebra och känt en helt ny ro och balans efteråt.

Jag märkte lite skillnad redan efter första gången jag fick healing men kände att jag vill ge det en ärlig chans med fler behandlingar så att det verkligen får möjlighet att göra gott. Jag vill ju inte bara skrapa på ytan utan nå enda in på djupet så att det blir en bestående och verklig skillnad. Då hjälper det sällan med bara en behandling oavsett vad man gör för något eller av vilken orsak. Förra gången var jag pirrig och nervös men den här gången ser jag bara fram emot det med positiva och förväntansfulla känslor. Nu önskar jag er en alldeles underbar dag och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.