Dags att få piffade naglar i Hässleholm

Dags att få piffade naglar i Hässleholm

Hej på er

På fredag ska jag äntligen gå och fixa fina naglar igen hos min nageltjej i Hässleholm. Hon är så duktig och så kreativ och hon har fått så mycket kunder tack vare att hon också är duktig på att använda sociala medier där hon delar bilder på fixade naglar som hon gjort. När det är ett sådant yrke där man gör något som syns så direkt så är det ju perfekt att ta bilder när kunderna precis har fått sina naglar piffade.

Vissa behandlingar kanske resultatet ser bäst ut efter ett litet tag och då får man liksom hoppas att kunderna själva tar bilder och taggar företaget. Men här kan man ju ta direkt när de är gjorda och lägga ut om kunden godkänner det. Eftersom det bara är händerna och naglarna som syns så tycker ju de flesta att det är okej. Jag blir alltid lika nöjd så mina får hon fota precis hur mycket hon vill. Vi brukar faktiskt ta lite kreativa och roliga bilder också om hon har tid innan nästa kund, för jag vill så gärna hjälpa henne att lyckas med sitt företag.

Det är ofta nu som hon är fullbokad så det är väldigt roligt att det går så bra för henne och det är ju ett tydligt tecken på att hon har jobbat upp ett gott rykte. Om man bor i närheten av Hässleholm så tycker jag gärna att man kan boka sig hos henne. Men framför allt så är det också ett härligt sätt att känna sig fin tycker jag, att få fina naglar gör så mycket för hela ens utseende. Men så tycker också jag om när det är lite extra bling och flärd så det kan ha med det att göra också. Hoppas nu ni har en underbar dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.